Jongeren, 2K40 en de Gezonde Generatie


Jongeren spelen een cruciale rol binnen het programma van de Gezonde Generatie. Als doelgroep, als co-creator van hun eigen gezonde toekomst en als ambassadeurs.

2K40

De community 2K40 is dé plek van de Gezonde Generatie door en voor jongeren. Ideeën voor een gezonder leven kunnen via YouTube, TikTok en Instagram worden gedeeld met #2K40. Vanuit 2K40 inspireren jongeren elkaar om gezond te leven en hoe je ‘lekker in je vel’ komt. De jongerenredactie doet dit met steun van 24 gezondheidsfondsen die het initiatief hebben genomen voor het programma de Gezonde Generatie en 2K40.

Ga naar www.2K40.nl voor meer informatie.

Jongeren en de Gezonde Generatie

Jongeren werken intensief samen met het programmateam van de Gezonde Generatie. Vanaf het begin zijn zij betrokken bij vrijwel alle projecten die worden ontwikkeld. Het jongerenpanel denkt mee en levert input op bestaande kaders. Ook leveren jongeren structureel denkkracht op de projecten vanuit de allianties Voeding voor Gezonde Generatie, Alliantie Alcohol Preventie voor een Gezonde Generatie, Alliantie voor een Mentaal Gezonde Generatie en co-creëren we mee op campagnes, beeldmateriaal en boodschappen voor het project onderwijs & het online jongeren platform 2k40.

“Ons programma zet zich in voor de jeugd van de toekomst. Zonder hun input kunnen we niet verder. Ik vind het ongelofelijk belangrijk dat jongeren in het DNA van ons programma groeien, zodat we samen kunnen bouwen aan een gezonde en zelfbewustere generatie jongeren!” Mark Monsma, Directeur Gezonde Generatie

 


Volg ons op social media

 

Ontvang Gezonde Generatie updates

Schrijf je hieronder in voor updates over de Gezonde Generatie en maandelijkse tips om gezond te leven én bij te dragen aan de Gezonde Generatie. Lees hier de privacyverklaring.